Yangın çıkış kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 aksiyonlevi[bileğiştir

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya saik vermemesi midein kapatılmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara durumunda binayı kısaltarak sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları binalmaktadır.

Isıevet karşı az çok dayanıklı olan müstacel çıkış kapılarımız ve yangın baplarımızı montaj hizmetimiz ile sizlere teslim etmekteyiz.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna sargılı olarak bileğteamülmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en mutabık fiyata satın kullanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Her yangın merdiveninin her iki yöreında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere etapı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın manzum testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakadar tetebbu ihya çalışmalarımız vardır. 

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün alışverişi gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Sertifika evet da test raporu bileğerlendirmelerinizde EI kıymeti namına E gösterilmediğine nazarıitibar ediniz.

yangın kapısı Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu hâlet yoklama edilmelidir. 

Yangın kapıları, yangın alarm sistemlerine entegre edilerek kendiliğinden yahut manuel olarak kapatılabilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar iyi ise buna bağlamlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel geriışını getirmektedir.

Report this wiki page